Passie

Even voorstellen… Mijn naam is Lianne Visser. Nadat ik in 2007 afstudeerde als maatschappelijk werker, kreeg ik in 2010 de gelegenheid om met enkele (echt-)paren te werken. Dit gaf mij veel voldoening en het verlangen ontstond om mij verder te ontwikkelen op het gebied van relatietherapie. In 2014 behaalde ik de certificaten van de Externship Emotionally Focused Couples Therapy (basistraining Emotiegerichte Relatietherapie) en van de training voor de Houd me vast-preventiecursus.

Problemen zie ik als uitdaging. Wanneer je erkent dat ze er zijn, is dat de eerste stap op weg naar verandering: verbetering, verbinding en heling in situaties, relaties en in jouzelf!

In 2006 ontmoette ik mijn wederhelft en 4 jaar later zijn wij getrouwd.
Na de geboorte van ons eerste kind, heb ik mijn baan als Intensief Ambulant Hulpverlener opgezegd, om mij fulltime te kunnen richten op ons gezin.
Prioriteiten stellen vind ik belangrijk, omdat dit je helpt om je leven in balans te houden en je tijd te geven aan de dingen die je echt belangrijk vind.
Omdat mijn passie nooit verdween, ben ik in de loop der jaren begonnen met het opstarten van een eigen praktijk. Inmiddels werk ik nu als hulpverlener van Connect Hulpverlening.

Mijn passie gaat uit naar herstel: heling binnenin een mens en heling tussen mensen die aan elkaar verbonden zijn. Ik geloof dat God het zo bedoeld heeft en dat Hij niet alleen wil dat wijzelf en onze relaties herstellen, maar dat ook onze verbinding met Hem hersteld wordt. Hij geeft hier de middelen voor en maakt daarbij gebruik van mensen zoals jij en ik.